Begeleid Fitness

Voor iedereen

Bij Microkracht wordt ter ondersteuning van fysiotherapie Begeleid Fitness gegeven. Elke deelnemer heeft zijn eigen oefenprogramma met zijn eigen doelstelling. De oefeningen staan op video. De groep is klein en gemengd met mensen die net beginnen en mensen die reeds een paar jaar trainen. Hierdoor ontstaat er een balans in aandacht die nodig is voor elke deelnemer. Er zijn verschillende abonnementsvormen welke onderstaand worden besproken.

Microstart

Kunt u een “Microstart” gebruiken? Heeft u graag wat extra begeleiding of sturing bij de huiswerk oefeningen of de oefeningen lijken de ene keer totaal anders te verlopen dan de andere keer dan is een abonnement iets voor u.

Het abonnement is bedoeld ter ondersteuning van de behandeling fysiotherapie. Tijdens ‘Begeleid Fitness’ kunt u uw huiswerk oefeningen doornemen, vragen stellen en de oefeningen bijstellen met de therapeut. Hier is ruim de tijd om oefeningen samen te bekijken. Tevens zal een oefenprogramma opgesteld worden gericht op u. Hiermee vergroten we het effect van uw behandeling.

Revalideren

Na beƫindigen van de behandeling fysiotherapie is het mogelijk om voor korte of langere tijd te revalideren. Begeleid fitness is goed om terugval te voorkomen of de effectiviteit verder te vergroten. Dit gebeurt onder begeleiding van de fysiotherapeut binnen dezelfde groep. Zo blijft het voor u mogelijk vragen te stellen en oefeningen bij te stellen dan wel aan te passen.

Heeft u nieuwe of andere klachten? Dan zijn is een nieuwe afspraak fysiotherapie eenvoudig gemaakt en kunnen bekijken welke weg het best bewandeld kan worden. Bijvoorbeeld tijdelijk opschorten van het oefenuur Begeleid Fitness ter behandeling van een nieuwe klacht of doorverwijzing naar (huis)arts.

Abonnement

Er is een jaarabonnement welke recht geeft op 40 lessen per jaar. Het jaarabonnement is qua aantal lessen en prijsstelling gebaseerd op het kwartaalabonnement.

Een kwartaal of jaarabonnement mag ongelimiteerd verlengd worden mits er gewerkt wordt aan een doelstelling. Bijvoorbeeld preventie van nieuwe klachten, beter omgaan met uw oude klachten of verder verhogen van het niveau van algemeen dagelijkse activiteiten, ook bijhouden van sociale interacties kan een doel zijn wanneer u fysiek bezig bent.

Een abonnement eindigt op de laatste dag van het abonnementstermijn. Een abonnement wordt niet automatisch verlengd. Wanneer u na verstrijken van de termijn verschijnt voor begeleid fitness zal er wel een vervolg-abonnement worden aangemaakt.


Beperking

Binnen de abonnementen beperken we ons tot algemeen dagelijkse activiteiten op het gebied van werk en functionele activiteiten of lichte sportactiviteiten. Momenteel vallen topsport gerichte activiteiten buiten het programma.


Afspraak maken

Direct contact met Fysiotherapie Leijendeckers WhatsApp 06 145 805 06 of meld u zich hier aan voor het inplannen van een eerste afspraak fysiotherapie, of wijzigen van een bestaande afspraak.