Fysiotherapie Leijendeckers

Online aanmelden

Fysiotherapie Leijendeckers is direct toegankelijk. U heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

De fysiotherapie praktijk is onderdeel van Microkracht. U kunt ons direct bellen of mailen voor informatie of voor het maken van een afspraak.

Werkwijze

Vragenlijsten:

In onze werkwijze houden we ons aan de richtlijn verslaglegging fysiotherapie. Hiervoor zullen we een aantal vragenlijsten aan u verzenden per mail. Wanneer u deze heeft ingevuld worden de antwoorden gelijk verwerkt in uw dossier. Op uw eerste afspraak worden de gegevens met u besproken en geĆ«valueerd. Wanneer het beeld bevestigd beginnen we met onderzoek om te kijken of hier hetzelfde verwachte beeld naar voren komt.  Tijdens het bespreken en evalueren van de klachten(en) kijkt u altijd mee in uw eigen dossier via een scherm.

Fysiotherapie Schipluiden
defysiotherapeut.com

Als u niet beschikt over een e-mail adres dan zullen we de vragenlijsten gezamenlijk invullen in de praktijk. Dit kost tijd en u dient dan rekening te houden met een langere behandeltijd of dat een en ander verdeeld wordt over twee aparte afspraken.

Screening:

Wanneer u alleen een vraag heeft dan brengen we bij een afspraak een en ander in kaart aan de hand van een screening. Er wordt beoordeeld of wij iets voor u kunnen betekenen. Vooraf aan de screening dienen enkele vragenlijsten ingevuld te worden voor het dossier zodat een goed beeld gevormd kan worden.

Intake en onderzoek en eventuele eerste behandeling:

de intake bestaat uit een kort vraaggesprek, onderzoek en een evaluatie. na de evaluatie bespreken we het verkregen beeld en of wij wat voor u kunnen betekenen. Indien nodig kan u verwezen worden naar de huisarts.

Wanneer u bent verwezen voor fysiotherapie dan stopt (officieel) de sessie na het deel ‘intake en onderzoek’. We maken na het onderzoek een nieuwe afspraak voor de eerste behandeling. Komt u zonder verwijsbrief naar de fysiotherapie dan voeren wij aansluitend na het onderzoek een behandeling uit. De huisarts op de hoogte gebracht mits u dit toestaat.

Behandelplan:

indien mogelijk tijdens het eerste contact en anders bij het tweede contact wordt het behandelplan opgesteld en met u besproken. Vanaf deze behandeling duurt elke sessie een klein half uur. Elke vervolgbehandeling start met een korte evaluatie.

Afsluiting:

tijdens de laatste behandeling vindt er afsluiting en evaluatie plaats en wordt er een brief geschreven aan de arts. nadat u deze brief heeft gelezen wordt de brief verzonden aan de verwijzer.

Afspraak maken

Direct contact met Fysiotherapie Leijendeckers WhatsApp 06 145 805 06 of meld u zich hier aan voor het inplannen van een eerste afspraak, of wijzigen van een bestaande afspraak.