Microkracht

‘Het vermogen te veranderen’.

Microkracht, Fysiotherapie Leijendeckers Schipluiden, staat voor een gezonde leefstijl. De eigen inzet is de eerste stap naar een beter bewustzijn van dagelijkse activiteiten. ‘Het vermogen te veranderen’ wanneer je wordt blootgesteld aan de invloed van; houdingen en bewegingen, rust en werk, ziekte en gezondheid, voeding en keuzes die gemaakt worden.

Microkracht helpt bij het maken van de juiste keuzes

Zo goed en zo kwaad als we kunnen houden we onze dagelijkse activiteiten in evenwicht. We denken aan onze voeding, bewegen en onderhouden sociale contacten. We vullen onze tijd met werk en doen iets aan verenigingsleven.

Microkracht Fysiotherapie Leijendeckers
Microkracht

De verdeling van deze activiteiten is voor iedereen verschillend. Enerzijds omdat we iets op onze eigen wijze willen doen en anderzijds soms omdat we niet anders kunnen. Ongemerkt kan het gebeuren dat het evenwicht verstoord raakt.

Vaak zijn de klachten niet zo plotseling

In de huidige gehaaste maatschappij kan men zichzelf verliezen in de drukte en plotseling wordt men geconfronteerd met lichamelijke klachten en onwel bevinden. Vaak ontstaan klachten geleidelijk voordat zij zich plotseling openbaren. Door tijdgebrek komen we soms niet toe aan de dagelijkse aanbevolen beweging of pauze en blijven aandacht voor signalen van het lichaam en welbevinden lang genegeerd of onopgemerkt. We missen een maaltijd en eten iets makkelijks of we zitten langer achter het bureau en komen niet voldoende toe aan beweging. Er ontstaat een  moment dat het systeem niet meer voldoende gebalanceerd is en het lichaam begint te protesteren. Prestaties gaan eronder lijden en door het gebrek aan evenwicht kan men zien worden of last krijgen van gebreken.

Onze auto die kan heel hard rijden en maakt daarbij veel toeren in de motor. Dat kan de auto wel even volhouden totdat de motor stuk gaat. De auto brengen we naar de garage, maar wat doet u?

‘het vermogen te veranderen’

Herkent u dit probleem dan is het noodzakelijk daar snel verandering in te brengen. Ontstaat er een lichamelijke klacht dan kunnen we gelukkig naar de de fysiotherapeut die u zal adviseren en begeleiden om zo snel mogelijk weer de dagelijkse activiteiten op te kunnen pakken. Ook voor u en uw lichaam is er hulp. We begeleiden u graag en werken samen aan uw herstel. Samen zetten wij met u de eerste stap naar een gezond bestaan om het  tijdelijke probleem op te lossen, te verbeteren of ermee te leren  omgaan. Ons motto luidt dan ook ‘het vermogen te veranderen’.

Whats-App of bel 06 145 805 06. Meld u zich hier aan voor het inplannen van een afspraak.