Microkracht

Fysiotherapie LeijendeckersMicrokracht

Microkracht, Fysiotherapie Leijendeckers Schipluiden, staat voor een gezonde leefstijl. De eigen inzet is de eerste stap naar een beter bewustzijn van dagelijkse activiteiten waarbij je wordt blootgesteld aan de invloed van; houdingen en bewegingen, rust en werk, ziekte en gezondheid, voeding en keuzes die gemaakt worden. ‘Het vermogen te veranderen’.

Microkracht helpt bij het maken van de juiste keuzes

Zo goed en zo kwaad als we kunnen houden we onze dagelijkse activiteiten in evenwicht. We denken aan onze voeding, bewegen en onderhouden sociale contacten. We vullen onze tijd met werk en doen iets aan verenigingsleven. De verdeling van deze activiteiten is voor iedereen verschillend. Deels omdat we het willen en omdat we niet anders kunnen. Ongemerkt kan het gebeuren dat het evenwicht verstoord raakt.

Vaak zijn de klachten niet zo plotseling

Door de huidige gehaaste maatschappij verliest men zichzelf in de drukte en plotseling wordt men geconfronteerd met lichamelijke klachten en onwelbevinden. Vaak zijn de klachten niet zo plotseling maar doordat men zich niet openstelde voor de signalen kwam de aandacht voor het eigen lichaam en welbevinden vaak te laat. Bijvoorbeeld door tijdgebrek komen we niet aan de dagelijkse aanbevolen beweging of pauze toe, we missen een maaltijd en maken dan een makkelijke hap. Dan ontstaat het  moment dat we niet meer voldoende gebalanceerd in het systeem stoppen. De prestaties gaan eronder lijden en door het gebrek aan evenwicht worden we ziek. Onze auto die kan heel hard rijden en maakt dan veel toeren in de motor. Dat kan de auto wel even volhouden totdat de motor stuk gaat. De auto brengen we naar de garage, maar wat doet u?

‘het vermogen te veranderen’

Herkent u dit probleem dan is het noodzakelijk daar snel verandering in te brengen. Ontstaat er een lichamelijke klacht dan kunnen we gelukkig naar de dokter, de fysiotherapeut of een andere (para)medicus die u zal adviseren en begeleiden om zo snel mogelijk weer de dagelijkse activiteiten op te kunnen pakken. Ook voor u en uw lichaam is er hulp. We begeleiden u graag en werken samen aan uw herstel. Belangrijk is hierbij daar samen aan gewerkt wordt en u begrijpt wat er moet gebeuren zodat u de eerste stap kunt zetten naar een gezond bestaan om het  tijdelijke probleem op te lossen, te verbeteren of ermee te leren  omgaan. Ons motto luidt dan ook ‘het vermogen te veranderen’.

Direct contact bel 06 145 805 06 of vul hier het contactformulier in om uw vraag naar meer informatie. Of meld u zich hier aan voor het inplannen van een eerste afspraak, of wijzigen van een bestaande afspraak.